foto vinyes
foto vinyes
Vino del Montsant y agroturismo Montsant Wine and Agroturism
Vino del Montsant y agroturismoMontsant Wine and Agroturism

Sui Generis és un vi exclusiu, fruit de vells ceps, poc productius però de gran qualitat. Les vinyes ocupen 6,5 hectàrees, en el cor de la jove D.O. Montsant, als termes municipals de Masroig (Coma de Calderers) i Els Guiamets (Vinya Vella i Aubaga).


La infertilitat d'aquest terra argilosa i calcària obliga els ceps a cercar la humitat terra endins però l'esforç que li suposa queda ben recompensat per la qualitat resultant, perquè se n'obtenen grans vins. Les varietats conreades són les més tradicionals de la regió: hi dominen la carinyena i la garnatxa.


Som tres els viticultors que, l'any 2004, ens vam llençar a l'aventura de cuidar aquests ceps: Marie-Amélie Ponce, Philippe Jobert i Jordi González. Fem una agricultura respectuosa amb el medi ambient, tot i que no és estrictament ecològica. És una viticultura tradicional i utilitzem els tractaments convencionals tan sols si amb els ecològics no n’hi ha prou. No apliquem herbicides i utilitzem els mínims fitosanitaris imprescindibles d’acord amb les necessitats climatològiques de l’any, i aptes per l’agricultura ecològica, com ara el coure contra el míldiu o el sofre contra la cendrosa.

 

Els vins actualment disponibles a la venda són el vi jove i el criança 2009. Ben aviat us proposarem la collita del 2012.

 

Al Mas de l'Aleix hem replantat una hectàrea de vinyes amb les varietats cabernet sauvignon, garnatxa i syrah que cultivem seguint el mètode biodinàmic. 

608
608

Atenció:

El preu de transport i l'IVA indicats corresponen al mercat espanyol. Preguem que ens contacteu per enviaments a l'estranger. El preu més econòmic indicat pels serveis de Correus és de 35,31 € per un paquet de 8 kg a destinació dels països de la Unió Europea.

Celler Sui Generis SCCL

Mas de l'Aleix s/n
43886 Renau

 

Tel.: (+34) 670265764

E-mail: info@celler-suigeneris.com

info@suigenerismontsant.com

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Celler Sui Generis SCCL