El Mas de l'Aleix

El Mas de l'Aleix, que vam adquirir i començar a restaurar l'any 2002, és el punt d'origen del Celler Sui Generis. En la propietat, abandonada des de feia dècades, una plantació d'avellaners, oliveres centenàries, i algunes figueres continuaven donant fruit, irrigades per unes escasses pluges i una abundant aigua subterrània. Vam replantar la vinya arrencada anys enrere i, tot esperant la primera collita, vam començar a explorar la regió en cerca de la somiada vinya. De mica en mica les nostres exploracions en van allunyar del Tarragonès, terra endins, i vam arribar al Priorat, una regió vitícola amb indiscutible prestigi internacional, on la jove denominació d'origen Montsant començava a despuntar. Allà és on es troben les nostres vinyes velles, en els municipis de Els Guiamets i del Masroig, així com el nostre celler, localment conegut com el "celler de Rosa la guapa". 

La història diu que l'Aleix era un capità de les tropes austriacistes que, tres anys després d'acabada la Guerra de Successió, l'any 1717, va tornar al seu poble i va edificar-hi el mas on donava refugi als Miquelets.

Actualment, la propietat s'estèn sobre 17 hectàrees de vinyes, oliveres i boscos a les afores del poblet tarragoní de Renau, enmig d'un parc natural. La masoveria disposa de tres habitatges independents, totalment equipats, amb una capacitat per a 16 persones (ampliable a 20). Cada casa té la seva piscina d'ús privat. Passejant per la finca també trobareu una zona per jugar al bàdminton, a la petanca o al ping-pong.


El Mas de l'Aleix és un indret molt tranquil, envoltat de natura, però alhora a una distància raonable de nombrosos punts d'interès turístic i gastronòmic. Al poble de Renau, a poc més d'un quilòmetre del mas, hi trobareu un restaurant especialitzat en calçotades i cuina casolana.


Vegeu el detall dels masos i tota mena d'informació addicional en els apartats corresponents del menú lateral.

 

No dubteu a trucar-nos al +34 676 832 302. Podeu reservar mitjançant el formulari de contacte.  

Celler Sui Generis SCCL

Mas de l'Aleix s/n
43886 Renau

 

Tel.: (+34) 670265764

E-mail:

info@celler-suigeneris.com

sui@celler-suigeneris.com

Instagram: suibysuigeneris

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Celler Sui Generis SCCL